Világítás

LED világítás

Ahhoz, hogy kész bútorod még jobban ki tudd élvezni, szükséged lesz világításokra is. A legjobb, ha ezeket már a kezdeti terveknél is figyelembe vesszük, hogy a legjobb megoldást elérjük.

Minden esetben LED technológiás világításokat javaslunk, ezek tulajdonságaikban messze felülmúlják hagyományos társaikat:

 

A LED világítás hihetetlenül gazdaságos:

körülbelül tized annyi a fogyasztása, mint egy hagyományos világításé. Ez azt jelenti, hogy egy pl. egy 50W-os izzónak megfelelő LED izzó 5W-nyi energiát fogyaszt, ezzel karcsúsíthatja villanyszámláját is!

További előnye az igen hosszú élettartalma:

A LED világítások 50.000 üzemórára vannak hitelesítve. Összehasonlítás gyanánt, egy hagyományos izzó 1.000, míg egy energiatakarékos égő 9.000 órára van gyártva. Ez magáért beszél!

Különböző megoldásokat választhatunk bútorunk világítását vizsgálva:

az első és legfontosabb kérdés, hogy hangulat (design) világítást szeretnénk vagy erős fényű megoldást. A leggyakoribb, hogy a kettőt együtt használjuk, mivel különböző fényerejű megoldások vannak, attól függően, hogy éppen hová szeretnénk felhasználni.

Az adott feladatnak megfelelően tudunk ajánlani vízálló, rejtett vagy akár színes világítást is. A LED technológiák által nyújtott szabadság szinte végtelen.

A profi világítás mellé érdemes nem kevésbé hasznos kapcsolást is kérni.

Alábbiakat javasoljuk bútoraink mellé:

  • érintés nélküli szenzor kapcsoló
  •  ajtó nyitásra kapcsolódó megoldások
  • tolóajtós gardrób szekrények belső világításához szenzor kapcsoló
  • Többféle billenő, érintő vagy mozgásérzékelős kapcsolási megoldásainkat
  • komplex LED rendszerekhez a legkényelmesebb távirányítós kivitelt ajánljuk

 

LED világításokkal az igazán különleges konyhákért

Életünkben fontos szerepet játszanak a fények, a világítás. Otthonunk világítására érdemes kiemelt figyelmet fordítani, hiszen hatással van az egész lakás hangulatára. A konyha sok családnál központi szerepet játszik, ezért itt még inkább figyelnünk kell a fényekre. A LED világítások szinte bárhol megállják a helyüket, bátran ajánljuk őket a konyhába is!

Nyilvánvaló, hogy másfajta fényre van szükségünk a főzéshez, és megint másra például egy ünnepi vacsora elköltéséhez. A LED világításokkal azonban többféle igény is kielégíthető: az erős, nagy fényt adó lámpákat fővilágításnak javasoljuk, míg a szórt, lágyabb, esetleg színes fényűeket hangulatfokozáshoz. Lehetséges a pult fölé (a felső szekrény alsó részébe) és akár a pult felső, sőt, az alsó részébe is a világító testeket beépíteni.