Rólunk

Cégünk családi vállalkozásként működik, melyben nap mint nap közös célunk ügyfeleink elégedettsége. Ennek alapját a precíz munkavégzés, ügyfélközpontú kommunikáció és csúcsminőségű termékeink biztosítják.  Évek óta dolgozunk német, osztrák és svájci piacra is. A külföldi elvárások teljesítésében szerzett tapasztalatot igyekszünk kamatoztatni minden itthoni munkánkban is.

A családi vállalkozás 40 éves fémipari múltra tekint vissza. Olyan világ vállalatoknak dolgozunk be mint a német BMW, Audi vagy az olasz Ferrari és Maserati.  ISO minősítési rendszerben működő gyártósorunk megfelel a legmagasabb igényeknek is.

A családban felnövő új generáció indította el a faipari megmunkálásokat, mely új színt hozott a már jól bejáratott és magas elvárásoknak megfelelő cég életébe.

Bútoraink kiváló minőségű, időtálló anyagokból készülnek. Elsősorban német beszállítóinkat (pl. Blum, Kesseböhmer) úgy válogattuk meg, hogy Önnek biztosan ne kelljen majd hosszú évekig új bútorra költenie. Bútoraink precíz kivitelezését CNC megmunkáló központ, illetve sorozatfúró gép végzi, így biztosítva a maximálisan pontos gyártást. Cégünk és munkatársaink minden nap azon dolgoznak, hogy Önnek a legszebb és legjobb minőségű bútorokat kivitelezzék.

Lakossági megrendelőinknek nagyobbrészt Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében végezzük a munkánkat, ám igény esetén akár vidékre vagy külföldre is vállaljuk a megrendelések teljesítését.

 

Miben különbözünk más, hasonló cégektől?

tökéletes minőség

Tökéletes minőség

Cégünk csakis tökéletes minőségű alapanyagokat használ fel a bútorok gyártására, elsősorban német forrásokból. A beépítés minősége ugyancsak kiemelkedő, hiszen tapasztalt szakemberek végzik el a szerelési munkálatokat is. A bútorokon használt Blum vasalatokat illetően sem lehet ok panaszra, hiszen 20 év gyártói garanciát vállalunk minden egyes szerelvényre, mindezt CNC technológiával építjük össze.

 
gyors kommunikáció

Gyors kommunikáció, gördülékenység

Az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan reagálunk és igyekszünk a leginkább zökkenőmentesen kiszolgálni Ügyfeleink minden igényét. Látjuk azt, hogy sok versenytársunknál heteket kell várni egy árajánlatra vagy egy időpontra, ami egy felújítás vagy építkezés közben nem éppen könnyű. Azon vagyunk, hogy ezzel szembe menjünk és terhet vegyünk le Megrendelőink válláról.

 

versenyképes árak

Itthoni versenyképes árak

Bár a külföldi elvárásoknak megfelelő nyugati technológiával gyártunk, figyelünk rá, hogy a magyar vásárlók pénztárcájának is megfelelő legyen az árazásunk és ne csak egy szűk celeb vevőkört tudjunk kiszolgálni. 

 

szín és méret

Nálunk van az a szín és méret!

Számunkra nem létezik lehetetlen. Csakis a képzeleted szabhat határt a bútoraid megtervezésének. Több ezer szín, forma, méret áll rendelkezésedre, csakis te határozod meg azt, hogy mit szeretnél kapni!

 

nem csak konyha

Nem csak konyha

Amennyiben nem csupán a konyhai bútor összeállítások iránt érdeklődsz, úgy ajánljuk figyelmedbe az Egyéb lakás,- és irodabútor menüpontunkat is, hiszen Nálunk akár az egész otthonod berendezheted egyedi és minőségi termékekkel. Egy helyről rendelheted meg egész lakásod bútorzatát, így időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg, nem beszélve a tökéletes harmóniáról, amit a stílusjegyek visszahozásával érünk el az egész lakásban.