Rólunk

Cégünk családi vállalkozásként működik, melyben nap mint nap közös célunk Ügyfeleink elégedettsége. Ennek alapját a precíz munkavégzés, ügyfélközpontú kommunikáció és csúcsminőségű termékeink biztosítják. Évek óta dolgozunk német, osztrák és svájci kapcsolatotokkal.

A családi vállalkozás 40 éves fémipari múltra tekint vissza. Olyan világ vállalatoknak dolgozunk be mint a német BMW, Audi vagy az olasz Ferrari és Maserati.  ISO minősítési rendszerben működő gyártósorunk megfelel a legmagasabb igényeknek is.

A megbízások magas elvárásinak teljesítésében szerzett tapasztalatot igyekszünk kamatoztatni a jelenlegi munkánkban is, a pontosság és precizitás alapkövetelménnyé vált számunkra.

A családban felnövő új generáció indította el a bútoripari üzletágat, mely új színt hozott a már jól bejáratott családi vállalkozásba.

Bútoraink széles választékban elérhetők és rugalmasan tervezhetőek. Elsősorban német beszállítóinkat (pl. Nobilia, Lechner, Blum) úgy válogattuk meg, hogy egy kiemelkedően jó ár-érték arányú, magas minőségű bútort adhassunk át Önnek.

Lakossági megrendelőinknek nagyobbrészt Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében végezzük a munkánkat, ám igény esetén akár vidékre vagy külföldre is vállaljuk a megrendelések teljesítését.

 

Miben különbözünk más, hasonló cégektől?

tökéletes minőség

Tökéletes minőség

A legfontosabb alapelvünk: csak olyan termékekkel foglalkozunk, amiben tényleg hiszünk. Csak olyan konyhát tervezünk, amilyet mi magunk is szívesen elfogadnánk otthonunkban. Beszállóink minden kapcsolódó ISO és TÜV minősítéssel rendelkeznek, amik a legmagasabb minőségi szintről árulkodnak.  Éppen ezért a kötelező 1 éven felül + 4 év, azaz összesen 5 év garanciát élvezhet mindenki, akit Ügyfelünkként üdvözölhetünk.

 
gyors kommunikáció

Gyors kommunikáció, gördülékenység

Az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan reagálunk és igyekszünk a leginkább zökkenőmentesen kiszolgálni Ügyfeleink minden igényét. Bosszantó, amikor heteket kell várni egy árajánlatra vagy egy időpontra. Ez a felújítás vagy építkezés közben nem éppen könnyű. Azon vagyunk, hogy ezzel szembe menjünk és terhet vegyünk le Megrendelőink válláról.

 

versenyképes árak

Itthoni versenyképes árak

Bár a külföldi elvárásoknak megfelelő nyugati technológiát tartjuk magunkénak és a minőségnek ára van, mégis, figyelünk rá, hogy a magyar vásárlók pénztárcájának is megfelelő legyen az árazásunk és ne csak egy szűk celeb vevőkört tudjunk kiszolgálni. 

 

szín és méret

Itt megtalálod a hozzád illőt!

Portfóliónkat úgy válogattuk össze számos gyártó kínálatából, hogy a végeredmény egy olyan széles árukínálat legyen, amiben szinte biztos, hogy megtalálod az egyéniségedhez illő konyhát. 

 

nem csak konyha

Nem csak konyha

Nem egyszerűen konyhabútor bolt vagyunk. Kezdettől fogva segítünk szakértő tervezéssel, ellátunk ötletekkel, hogy kimaxoljuk a konyhádban rejlő lehetőségeket. Hogy igazán passzoljanak a méretek, a helyszínen is felmérjük konyhádat. További jó hír, hogy nem kell imbuszkulccsal szerelned napokat, mert házhoz szállítjuk és összes is szereljük a Neked tervezett konyhát. Ha ez még nem elég, tudunk segíteni a nappaliban (hogy jól passzoljon a konyhához), fürdőben, sőt még a gardróbban is.