Rólunk

A Küber Bútor családi vállalkozásként alakult, melynek kereteit hamar kinőttük. Víziónk kezdettől fogva az volt, hogy rácáfoljunk a negatív építőipari standardekre és megbízható, kreatív, ügyfél orientált szolgáltatást nyújtsunk. Ennek elismeréseként az évek alatt több megbízhatósági minősítést is sikerült kiérdemelnünk, többek közt a világhírű Dun and Breadstreet „A” minősítését is. 

Mivel tervezéssel foglalkozunk, kiemelten fontos számunkra a trend követés, ezért bár csapatunk tapasztalt tervezőkből áll, folyamatosan frissítjük tudásunkat és részt veszünk a jelentősebb szakmai kiállításokon, mint a Nobilia Hausmesse Németországban vagy a Salone del Mobile Milánóban. 

Bútoraink széles választékban elérhetők és rugalmasan tervezhetőek. Elsősorban német beszállítóinkat (pl. Nobilia, Lechner, Blum, Bosch) úgy válogattuk meg, hogy kiemelkedően jó ár-érték arányú, magas minőségű bútorszetteket tervezhessünk és valósíthassunk meg otthonotokba.

Budapest határában, Ürömön található központi raktárunkban folyik cégünk logisztikai élete, a konyhák iránt érdeklődő kedves Érdeklődőket pedig Budapesten, a Küber Szugló utcai bemutatótermében várjuk.  

Nézz körbe nálunk:

 

Előnyök, amik a Kübernél várnak:

tökéletes minőség

Quality made in Germany

A legfontosabb alapelvünk: csak olyan termékekkel foglalkozunk, amiben tényleg hiszünk. Csak olyan konyhát tervezünk, amilyet mi magunk is szívesen elfogadnánk otthonunkban. Beszállítóink minden kapcsolódó ISO és TÜV minősítéssel rendelkeznek, amik a legmagasabb minőségi szintről árulkodnak.  Éppen ezért a kötelező 1 éven felül + 4 év, azaz összesen 5 év garanciát élvezhet mindenki, akit Ügyfelünkként üdvözölhetünk.

 
gyors kommunikáció

Szakértő tervezés

A konzultáció nálunk nem arról szól, hogy lerajzoljuk, amit mondasz. Javasolunk, ötletelünk és kreatív megoldásokkal fűszerezve a maximumot hozzuk ki együtt a tervből. Kollégáink valódi, lelkes tervezők, minimum 10 év szakmai tapasztalattal, így hidd el fogunk megoldást találni a Te konyhád ügyes-bajos dolgaira is! 

 

versenyképes árak

Nem olcsó, de ár-érték arányban kiemelkedő

A minőségnek ára van, de ezt az árat itt megéri megfizetni. A konyha a lakás legfontosabb tere, ez a központ. A döntés alaphangon 10-15 évre szól, itt az olcsónak tűnő megoldás lesz a végén drága. Ha nálunk terveztetsz és rendelsz bútort, nem csak konyhát kapsz, hanem garanciát arra, hogy a következő hosszú években imádni fogod ezt a helyiséget, mert szép, mert praktikus, mert olyan, amilyet igazán akartál.  

 

szín és méret

Konyha pont a Te egyéniségedhez!

Portfóliónkat úgy válogattuk össze számos gyártó kínálatából, hogy a végeredmény egy olyan széles árukínálat legyen, amiben szinte biztos, hogy megtalálod az egyéniségedhez illő konyhát. A kínálatunk nem fér bele egy katalógusba, átfogó képünk van a lehetőségekről és a legjobbat fogjuk ajánlani Neked.

 

nem csak konyha

Nem csak konyha

A Küber nem csak konyhastúdió. Kezdettől fogva segítünk szakértő tervezéssel, ellátunk ötletekkel, hogy kimaxoljuk a konyhádban rejlő lehetőségeket. Hogy igazán passzoljanak a méretek, a helyszínen is felmérjük konyhádat. További jó hír, hogy nem kell imbuszkulccsal szerelned napokat, mert házhoz szállítjuk és össze is szereljük a Neked tervezett konyhát. Ha ez még nem elég, tudunk segíteni a nappaliban (hogy jól passzoljon a konyhához), fürdőben, sőt még a gardróbban is.

Valódi megbízhatóság

Mindenki azt állítja magáról, hogy megbízható, az ellenkezőjével még nem reklámozta magát senki. Öndicséret helyett a valódi tények: A Küber a Céginformacio.hu és a HVG adatbázisa szerint is „Megbízható cég” kategóriába esik, illetve a nagy múltú Dun and Breadstreet nemzetközi hitelminősítő „A” tanúsítványával is rendelkezik. Erről bővebben itt olvashatsz. Mindezek mellett számos valódi referenciát láthatsz oldalunkon, stock fotók helyett.

Mindezt időre!

Német precizitás és pontosság. Ez a határidőre is vonatkozik. Szerintünk ez alapvető, mégis fontos róla beszélni, hiszen biztos hallottál már legendás építőipari csúszásokról, eltűnésekről, tulajdonképp néha az a meglepő ha valami időre elkészül. Nos ha így van, akkor tisztázzuk: a konyhabútor időben elkészül, ahogy megállapodtunk. 

 

 

Akik segítenek:Koppány Zsolt

TulajdonosGábori Gergely

ÜgyvezetőGábori – Koppány Dóra

Design&Dekor

 


Pártos Gergely

Projektvezető


Velkei Ildikó

Senior Tervező


Nagyné Kovács Krisztina

Senior Tervező
 
Pánczél Adrienn
Pénzügy