Tanácsadás

Egyedi konyha lépésről-lépésre

A legjobb kezdet, ha álmaid bútorához vezető út első lépéseként, eljössz hozzánk egy ingyenes és kötelezettség mentes konzultációnkra.  

Lássuk sorban mi is fog történni:

konyhabútor tervezés

 1. Átnézzük és végigbeszéljük az általad hozott alaprajzot, ahová a konyha kerülni fog. Ha nincs alaprajzod, egy egyszerű skicc is megteszi elsőre, amin rajta vannak a falméretek. A szükséges pontos méreteket kollégáink a gyártás előtt a helyszínen ellenőrizni fogják, így biztos nem lesz probléma a beépítés során.
 2. Meséltek nekünk az elképzelésről. Mi az, amit mindenképp szeretnétek, mi az amit semmiképp. Bármilyen kósza gondolat is hasznos lehet később a tervezésnél. Ha nincs még pontos elképzelésetek az se gond, mert a tervezés végére garantáltan ki fog alakulni, segítünk!
 3. A beszélgetés közben segítségül hívjuk a több száz kiállított színmintánkat, amik között vannak fa és kő munkalapok, fényes és faerezetes bútorajtók és még hosszan sorolhatnánk. A kiállított kész konyháinkon pedig megnézhettek és kipróbálhattok többféle felnyíló szekrényt, sarok kiforduló tálcát, fiókokat, hogy a Nektek leginkább testhezálló variációt válasszátok. 
 4. Kitöltünk egy négy oldalas check-listát, ami végig vezet minket minden kis részleten, ami befolyásolhatja a bútorunkat kívülről-belülről. Ha valahol elakadunk, biztos tudunk példákat mutatni a kiállított konyháinkon, ami segíteni fog. Szakértő kollégánk végig tanácsokkal lát el a nehéz kérdések eldöntésében. 
 5. Most, hogy körvonalazódott az elképzelés, kollégánk egy profi 3D-s látványtervet is tud készíteni, amit a következő konzultáción meg is nézhettek és már ennek segítségével tudtok beszélgetni az esetleges új ötletekről, kisebb módosításokról, hogy elérjük a tökéletes végeredményt. Minden adott ahhoz is, hogy kapjatok egy árajánlatot a megálmodott konyha gyártására és beépítésére. Ezért is nagyon fontos ez a találkozó, hiszen a nagy áruházakkal ellentétben szinte mindenre több alternatívánk van, hogy ki-ki az igényeihez és anyagi lehetőségeihez mért legjobb variációt találja meg nálunk. 

A konzultáció körülbelül 1,5 órát szokott igénybe venni.

Bemutatótermünkben kizárólag előre egyeztetett időpontban tudjuk kedves Megrendelőinket fogadni.

Időpontot foglalok

 

 

Konzultáció előtti helyszíni felmérés

Ha mégis úgy gondolnád, hogy először kollégáink mérjék fel a terepet a találkozó előtt, akkor kérj konzultáció előtti helyszíni felmérést! Helyszíni felmérés szolgáltatásunk a következő díjszabások szerint vehető igénybe.

 • Budapest területén belül: br. 25.400 Ft

 • Agglomeráció területén (Pest megye): br. 27.940 Ft

 • Vidéken kilométer díj alapján, egyéni ajánlatkérés szerint vehető igénybe.

Kérjük a szolgáltatás igénybevételénél jelezd, hogy hány szobában tervezel beépített bútort és felmérést. A méretezett alaprajzokat neked is megküldjük.

Kollégánk professzionális eszközökkel felméri az érintett falakat, kiállásokat és minden olyan fontos tényezőt feljegyez, ami befolyásolhatja a tervezést és a gyártást, illetve ezekről fotókat is készít. 

Fontos, hogy a tanácsadás és tervezés nem a helyszínen történik, hanem a felmérés után bemutatótermünkben!

Felmérést kérek

 

Pontos elképzelésed van a bútorról?

Amennyiben már pontosan tudod azt, hogy milyen bútort szeretnél készíttetni, úgy kérheted az árajánlatunkat a lenti ajánlatkérés segítségével. Ehhez szükségünk lesz egy fotóra, skiccre vagy egy alaprajzra, amely szerint elkészíthetjük az előzetes árajánlatunkat.

Kérünk, térj ki arra is:

 • milyen anyagot képzelsz el álmaid bútorának (pl. magasfényű, matt, tömör fa, stb.)
 • ha van olyan kívánságod, aminek segítségével pontosabb árat tudunk kalkulálni
 • akár hangulati képek vagy inspirációs fotók is segíthetnek

Az általunk készített árajánlatot rövidesen, szintén e-mail útján küldjük meg Neked, minden kötelezettség nélkül.

Előzetes árajánlatot kérek