Online konzultáció

Kedves Konyhabútor tervezésben lévők!

Update: Ez a Blog bejegyzésünk 2020-ban íródott, de sajnos még mindig aktuális. 2021-ben is állunk rendelkezésetekre online tervezéssel és tanácsadással, hogy a korlátozások alatt se álljon meg teljesen az élet. Regisztrálj egy Neked szimpatikus időpontot online naptárunkban!

Igyekszünk mi is alkalmazkodni a kialakult helyzethez és azok segítségére lenni, akik idén lakásbútorozás előtt állnak.

Április 1-től elérhető online bútortervező konzultációnk, és ez nem tréfa!

Hogy működik, mi a célja?

Az online konzultáció célja, hogy óvjuk egymást a kialakult vírus helyzetben, de mindezek mellett ne álljon meg az élet, hiszen a készülő lakás és ház mellett célszerű haladni a bútorok tervezésével és gyártásával is.

Mivel tudjuk, hogy rengetegen terveztek tavaszi-nyári illetve őszi költözést, így fontosnak tartjuk, hogy a folyamatok (amennyire csak lehet ebben a helyzetben) ne akadjanak meg. Sokan vagytok bizonyára akiknek határidőhöz van kötve a költözése is, így szeretnénk segíteni ebben is. 

Az online tervezéssel időt és pénzt nyerhetünk, hiszen mivel a folyamat nem áll meg, a megrendelt munkákat határidőre tudjuk teljesítni, és kevesebb eséllyel vagyunk kitéve az euro árfolyam ingadozásoknak is. Ezzel szemben ha az utolsó pillanatban kerestek fel minket, esélyes, hogy sokkal hosszabb ideig kell majd várni, egy tervezési időpontra illetve a gyártási idők is meg fognak emelkedni.

Nyár elejére reményeink szerint már mindenki jól lesz és túl leszünk ezen a nehéz időszakon. A nagy többségnek ekkor jut majd eszébe, hogy: „te jó ég a bútorok, de hát így nem tudunk költözni! Gyorsan foglalj időpontot! Hogy mennyi  a gyártási idő? De hát felmondtuk az albérletet!”

Ha bútorra van szükséged,  légy előre látó és fogadd meg a tanácsunk. Indítsd el most a folyamatot a tömeg előtt így Neked még biztosan időben és normál gyártási idővel tudunk majd kalkulálni!

 

Hogy képzeld el az online konzultációt?

Az online bútortervezés Skype-on történik, ezért szükséged lesz egy ingyenes Skype fiókra. 

Az online konzultáció menete hasonló a személyes tervezéshez:

 

  • Foglalj időpontot online rendszerünkön keresztül vagy keress minket elérhetőségeinken időpont kapcsán.
  • A foglalt időpontban várjuk a hívásod!
  • Először is szóban meg tudod osztani velünk hol áll a tervezés, mik a megfogalmazódott ötleteid, elképzelések.
  • Ha valahol elakadtál, tanácsokat tudunk adni, legyen szó az elrendezésről, felületekről, vagy praktikus belső megoldásokról.
  • Az egyes részekhez kapcsolódóan tematikus fotókkal és videókkal segítünk, hogy minél hatékonyabban kalauzoljunk el virtuálisan is a konyhabútorok világában.
  • Megosztott képernyővel akár a látványtervezést is elkezdjük közösen és ami a lényeg, hogy a kész látványtervet a jelen helyzetben most kivételesen teljesen ingyenesen bocsátjuk a rendelkezésedre!

 

Egy virtuális találkozó kb. 1 órát vesz igénybe.

Ha elkészült a végleges terv az álom bútorokról, akkor legfeljebb egy rövid találkozóra van szükség Kollégánkkal a bemutatótermünkben, ahol a végleges színválasztásra is sor kerülhet. Indulhat is a megrendelés.

 

Így minimálisra szorítjuk az élő kontaktust, és mégis időben lesz bútorotok!

 

A cél, hogy haladjunk előre, a jelenlegi helyzet miatt kevesebb idő lesz az évben, és így mindenkinek sűrűbb lesz a menetrend.

Tervezzünk időben!