Megbízható a Küber?

Meglévő és korábbi megrendelőink körében tartottunk felmérést arról, hogy mi vagy mik voltak az okok, amiért a Küber bútor mellett tették le voksukat.

A szakértő, ötletekkel teli tervezés és a német minőségű konyhabútorok szintén élen jártak a válaszadók rangsorában, de mégis a megbízhatóságot emelték ki a legtöbben.

Utánajártunk annak is, vajon miért nyom ennyit a latba a cég ilyen jellegű megítélése.

Az építőiparról sajnos nem csak pozitív dolgok jutnak mostanában eszünkbe: késés, hogy csak a leggyakoribbat említsük. Körbetartozás, kontárok, nagy építőipari eltűnések. Multiknál körülményes ügyfélszolgálati ügyintézés. Ez alapján teljesen érthető, ha az ember kicsit óvatosabb.

Számos Ügyfelünknek egyértelmű volt a döntés, akiknek egy ismerősük, szomszéduk vagy rokonuk ajánlotta a Kübert. Egy megbízható személy ajánlása teszi a legmegnyugtatóbbá a választást.

Nehezebb helyzetben voltak viszont azok, akik az internetes csatornák reklámjaira hagyatkoztak. Itt nagy a kínálat és nehéz kiszűrni az esetleg kevésbé megbízható, sőt a potenciálisan veszélyes szolgáltatókat is. Ennek az az oka, hogy manapság már viszonylag egyszerű bizalomkeltő, designos weboldalt készíttetni vagy akár önmagunknak megcsinálni egy sablon alapján. Szintén bárki számára elérhetőek akár ingyenes fotómegosztó oldalak, amikről jó minőségű képeket lehet letölteni és felhasználni.

A billentyűzet persze bármit elbír és lássuk be, ki ne azt írná magáról, hogy a világ legmegbízhatóbb vállalkozása.

A beszámolók alapján összeszedtük mik azok az objektív szempontok, amikre érdemes odafigyelni a csalódások elkerülése végett és megmutatjuk azt is, hogy a Küber hogy vizsgázott ezekből.

 

1.       Vállalkozás a weboldal mögött

Mivel tetszetős weboldalt bárki csinálhat és azon ellenőrzés nélkül írhat bármit, először is nézzünk utána milyen cég áll a weboldal mögött. Jobb esetben a kapcsolatok menüpontban megtaláljuk, hogy milyen kft-ről, bt-ről vagy katás egyéni vállalkozóról van-e szó. Ha ez nem vezet eredményre, keressünk ÁSZF-t vagy GDPR szabályzatot a honlap eldugottabb részein, itt benne kell lennie a tulajdonosnak. Ha nem találunk ilyet, akkor az egy jó jel arra, hogy zárjuk be a gyanús oldalt.

Küber:

weboldalunkon több helyen jól látható, hogy a kuber.hu tulajdonosa a Küber Bútor Kft.

 

2.       Vállalkozás, de milyen?

Ha megvan a cég, nézzük meg valamelyik céginformációs oldalon (ceginformacio.hu, opten.hu), hogy valóban létezik—e, ha igen mióta, nincs-e felszámolás vagy törlés alatt.

Küber:

Cégünk több éve stabilan működő vállalkozás, ezt bármelyik céginformációs oldalon megtekinthető.

Több külső, objektív minősítéssel is rendelkezünk:

A HVG & Ceginformacio.hu: Megbízható cég minősítés

Dun & Bradstreet nemzetközi pénzügyi minősítő „A” – Creditworthy minősítés.

Dun & Bradstreet tanusitvany

3.       Elérhetőség

Hogyan érhetjük el a Vállalkozást? A legjobb, ha fix, bejelentett címmel működő irodát vagy bemutatótermet tud felmutatni a vállalkozás, így egy esetlegesen felmerülő vitás helyzet vagy probléma esetén nem csak a telefonos elérhetőségre vagyunk utalva.

Küber:

Bemutatótermünkben utolérhetőek vagyunk, a 1141 Bp. Szugló utca 125/G. sz. alatt.

 

4.       Garancia

A vállalkozásnak mindenképp adnia kell garanciát, minimum a jogszabályban meghatározott mértékig, ám szerencsés, ha esetleg ettől többet is kínálnak.

Óvakodjunk a kamu garanciáktól: pl. 100% Minőségi garancia, Több száz elégedett vevő garancia. Ezek jól hangzanak, de nincs semmilyen valós tartalom mögöttük. 

Küber:

A törvényileg meghatározott kötelező garanciális időt meghaladó, 5 év garanciát vállalunk minden bútorunkra.

5.       Háttér

Ha jól körbenézünk, esetleg rákérdezünk, megtudhatjuk, hogy a forgalmazott terméknek milyen erős a terméktámogatása. Pl. érdemes tisztázni, hogy egy utórendelés esetén meddig elérhető a termék, milyen gyorsan pótolható, hol gyártják: Németországban, Lengyelországban, Kínában.

Küber:

A legmagasabb szintű német beszállítókkal állunk kapcsolatban, termékpalettánk gerincét a Nobilia bútorgyár adja. Ebben a Dortmund közeli gyárban közel 3200 konyhabútor készül el naponta, hihetetlen szervezettséggel és precizitáccal karöltve. Az üzem a témában az összzes fontos ISO minősítéssel rendelkezik, ezentúl számos környezetvédelmi minősítéssel is. A reklamációkezelés presztízskérdés.

6.       Megjelenések

Egy magasabb szintű cég presztízsét azt is jól mutatja, hogy a saját felületén kívül hol találkozhattunk már vele. Újságban, tv-ben, rendezvényen…

Küber:

Láthattál már több riportot velünk az ATV-n, Megjelentünk már az Otthonok és Kertek valamint a Szép Házak magazinban, valamint a Papp László Sportarénában, a Konyhakiállításon is találkozhattál velünk.