Nobilia – a német konyhabútorok csúcsa

 

Ha csak egyetlen dolgot mondhatnánk el Nobilia konyháinkról, ez lenne az:

’Qualität made in Germany’

A Nobilia cég mottója foglalja össze leginkább mindazt, amiben mi is hiszünk, itt a Kübernél.

 

 

 

De mitől olyan jók ezek a konyhák, mit tudnak, amit más nem?

 

Erre a kérdésre azért tudunk első kézből, hitelesen válaszolni, mert magunk is gyártók voltunk, több éve tartoztunk a magyarországi bútorgyártás elitjébe, amikor felmerült az együttműködés lehetősége a Nobiliával. Ennek ellenére mégsem kellett sokat gondolkoznunk, hogy igent mondjunk, mutatjuk, hogy miért:

 

Minőség

 

Lássuk milyen sztereotípiák élnek a németekről és most nem a sörre vagy focira gondolunk: Mérnöki pontosság, precizitás? Igen, ez az, amiben nem ismernek kompromisszumot. Egy Nobilia konyhánál nincs olyan, hogy ferdén áll az ajtó, lóg a fiók vagy hogy nem sikerült pontosra az illesztés. Százból százszor, ezerből ezerszer a bútor tökéletes lesz. Ez a magasfokú minőségbiztosítás jelen van az egész gyártósoron, de az alapokról egy üzemen belüli külön tesztlabor gondoskodik. Itt a legextrémebb módokon tesztelnek mindent, ami később gyártásba majd az otthonodba kerül.

 

5 év garancia

Hogy senki ne érezze azt, hogy a fenti pont mellébeszélés, minden konyhabútorra 5 év teljes körű gyári garancia vonatozik. A konyhabútor nem egy idénycipő, hanem a lakás része, ami hosszú évekig a társunk lesz minden egyes nap. Ezért érdemes olyanra áldozni, amiben öt vagy tíz év elteltével ugyanúgy örömödet leled, mint az első nap, amikor elkészült. Ne feledd, következő tavasszal nem fogod lecserélni.

 

Innovatív – stílusos

Minden évben megújul a konyhabútor választék, úgy a színek, mint a technikai megoldások terén. Nem mondhatnánk, hogy követik az aktuális trendet, mert inkább megelőzik, diktálják az elkövetkező időszak stílusvilágát. A külső és belső világítások, sarokmechanikák, rendszerezők, beépített gépek is a legújabb, legjobban használható megoldások. Itt is igaz, hogy csak olyan termék kerülhet be a választékba, ami kiállja a szigorú tesztidőszakot.

 

Gondol a gyerekekre

 

Ez talán elsőre furán hangzik, de annál fontosabb. Egy olyan cég, mint a Nobilia, ahol minden nap 3200 (!) konyha hagyja el világszerte a gyár kapuját hatalmas ökológiai lábnyomot hagyhat. Vagyis hagyhatna, de a Nobilia ebben is úttörő. Talán nincs is olyan környezetvédelmi minősítés, amivel ne rendelkezne a cég, a szokásos ISO rendszeren kívül az újrahasznosítás, a fenntartható erdőgazdálkodás, a klímaegyezmény, az óceánok védelme témájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervezési lehetőségek tárháza

A Nobilia konyhabútorok nagyon sokoldalúan tervezhetőek. Ne egy normál áruházi elemlistát képzelj el, ahol néhány típus elemből kell gazdálkodni. Persze vannak ésszerű határok, de a tapasztalat az, hogy még a bonyolultabb, tervezési kihívást jelentő helyeket is hibátlanul bebútorozzuk, erről három vaskos katalógusnyi termék gondoskodik, no meg profi tervezőink.

 

 

Több, mint konyha

Bár a Nobilia márka elsősorban konyhabútorairól híres, fontos megjegyeznünk, hogy ennél több van a tarsolyunkban. Előszeretettel tervezünk amerikai konyhák mellé nappalit, amit színben és stílusában is tökéletes összhangra tudunk vinni, nem kell keresgélned, hogy „valami hasonlót” találj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fürdőszoba bútorok szintén nem hiányoznak a repertoárból, modern designnal és a jól megszokott minőségben.

 

 

A legújabb fejlesztés pedig a gardróbokat érinti, ahol egy egészen új, légies, jövőbe mutató bútorrendszerrel rukkolt elő a cég.

 

 

 

 

Ez az egész semmit nem érne, ha…

A számtalan előny, amit a Nobilia bútor kínál, önmagában félkarú óriás. Mi a Kübernél kihozzuk Neked a maximumot a lehetőségekből és olyan konyhát tervezünk, ami pont a Te igényeidre van szabva. Ez egy közös munka, ahol Te adod az elképzelést, mi a szakértelmet és a tapasztalatot. Persze, ha még nincs elképzelésed, kreatív ötletekkel mindig tudunk segíteni, ne aggódj. Az egész folyamat megkoronázása pedig az elkészült bútor beépítése, amiben szintén számíthatsz ránk. Beépítő kollégáink szorgosan dolgoznak azon, hogy mindent felfúrjanak, vízszintezzenek, üzembe helyezzenek, gondos és precíz munkával feltegyék azt a bizonyos pontot az i-re.

 

 

Az árak a földön járnak

Beszéljünk arról, ami bizonyára sokakat érdekel. Mennyibe kerül? Nos erre nehéz egyértelmű választ adni, már csak azért is mert 10 különböző árkategória szerepel a Nobilia konyha repertoárban a basic-től a luxusig. Sok függ attól is mennyi extrával és kiegészítővel szereljük fel konyhánkat. Példa: alapkategóriás autó vagy ugyanez nagyobb motorral, bőrüléssel, kormányfűtéssel és fedélzeti computerrel. Tehát mennyibe kerül az autó? Mennyibe kerül a konyha? Ami fontos mindkettőnél, hogy a márka meghatározza a minőséget. És ez a minőség nem a legolcsóbb, aki a legolcsóbb megoldást keresi, sajnos nem jó helyen keres. Viszont aki kiemelkedően jó ár-érték arányt keres, az annál inkább. Kérj egy tervezési alkalmat a bemutatótermünkbe vagy küldj egy ajánlatkérést és máris többet tudunk mondani, Neked pedig nem kerül semmibe.

 

A hab a tortán:

Dönts mellettünk és nem csak egy márkás és fancy Nobilia bútort kapsz. A jó pár év alatt, amit a gyártásban töltöttünk, olyan széles látókörre és kapcsolatokra tettünk szert, ami elvezetett minket jó pár más hasonlóan profi német céghez, akiknek hiszünk a termékeiben. Ezekből olyan időtálló és minőségi szettet tudunk Neked összerakni, amiben biztosan nem fogsz csalódni.

 

A teljesség igénye nélkül, akik ebben partnereink:

   

 

Blum: akiknek a bútorszerelvényei sosem romlanak el

Kesseböhmer: akiknek a kamraszekrényei, sarok tálcái és rendszerezői minden konyhai eszközt eltárolnak

Bachmann: aki a leginnovatívabb konyhai beépített konnektorokat szállítja, akár a munkalapba, akár a felső szekrénybe

Peka: svájci elegancia a konyhabelsőkben

Blanco: akiknek a design mosogatóival és csaptelepeivel még a mosogatást is szeretni fogod, de legalábbis nagyon szépek.

Hailo: ha menőnek találsz egy hangvezérlésre kinyíló szemetest, ezt imádni fogod. Innovatív megoldások mosókonyhába, konyhába, háztartásba.

Lechner: akik mindenkinél jobban értik a konyhapultok világát. Dekor, kő, fa? Itt minden van.

 

Vágjunk bele! Tervezzünk olyan konyhát, amit imádni fogsz!

Online
ajánlatkérés
Online
bejelentkezés
Email
küldése

  Ajánlatot kérek

  Akár fényképet is feltölthetsz konyhádról.

  Hamarosan válaszolunk rá, vagy kérésedre visszahívunk telefonon!

  Neved*
  E-mail címed*
  Telefonszámod*

  Tölts fel egy (vagy több) fényképet konyhádról, lakásodról (nem kötelező)

  Üzenet*

  Online bejelentkezés

  Személyes konzultációra