Bútorvasalatok

Blum bútorvasalatok

Bútorvasalatnak nevezünk minden olyan bútoralkatrészt, ami bizonyos elemek mozgatásáért felelős. Ide soroljuk a fiókcsúszókat, az ajtókat mozgató kivetőpántokat, de ugyanúgy a felnyíló ajtókat mozgató szerkezeteket és a sarkok kihasználásáért felelős egységeket is.

Ha bútorvasalat, akkor a  márkanév garancia a legjobb minőségre. Ezek a vasalatok minőségben, felhasználói élményben és élettartamban utolérhetetlenek. Bármilyen fura, vasalat és vasalat között hatalmas különbségek lehetnek: gondoljon csak egy egyszerű görgős, döcögős fiókra vagy egy olyan felnyíló ajtóra, ami pár év után elengedi magát és nem marad meg nyitott állapotban, ezek bosszúságot okozhatnak.

Ezzel szemben a Blum bútorszerelvényei egyszerűen tönkretehetetlenek, az osztrák gyártó ezért is ad bútor élettartam / 20 év / garanciát minden termékére.

Bútorainkat minden esetben Blum szerelvényekkel gyártjuk, Ön ezzel beléphet a tökéletesen komfortos bútorhasználat világába. De nézzük meg mit is jelent ez a valóságban?

 

Minden egyes bútor elem, legyen az ajtó, fiók, vagy felnyíló ajtó záródásnál csillapító mechanikával van felszerelve, ami a finom, hangtalan záródásról gondoskodik, így nincsenek többé becsapódó ajtók.

A fiókok például teljes, azaz 100%-os kihúzásúak, így például a konyha vagy gardrób szekrény, legalsó, leghátsó régiója is játszi könnyedséggel elérhetővé válik. A szerkezetek nagyon erősek, bátran terhelhetőek, hiszen 30-50kg teherbírású 1-1 fiók. Ezeket a tökéletes bútorvasalatokat pillekönnyű és hangtalan futás is jellemzi.

Akik a bútor belsőben is valami egyedit szeretnének több féle színből és egyedi designok közül választhatnak.

Az ajtók nyílásához választhatunk nagy nyílásszögű pántokat is, így egy-egy ajtó akár 180 fokig is ki tud nyílni.

A felnyíló ajtók szimpatizánsait pedig egyenesen elkényeztetjük bútorainkhoz használt sokrétű Blum felnyíló megoldásainkkal. A kínálatunkban megtalálhatók az egyszerűtől kezdve, harmónika szerűen, de lift szerűen felnyíló rendszerek is, a vásárlói igényekhez igazodva.

 

Érdekel?

Kérd egyedi árajánlatunkat!

érdeklődöm