Kivitelezés

Gyártás

A koncepció tökéletesen összeállt, a felmérés megtörtént. Jöhet a gyártás!

A megálmodott bútort egyedileg csak Neked gyártjuk, senki másnak nem lesz ilyen konyhája. Ez direkt a Te szokásaidhoz és otthonotok méreteihez fog igazodni. Ez ugye elképzelhetetlen lenne standard méretű előregyártott bútorok esetén?

Ha a gyártás közben még kérdés merülne fel, projektvezető kollégánk keresni fog, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot, illetve Te is bármikor keresheted őt, ha kérdés merülne fel az építkezésen vagy valamilyen változás történik. 

Műhelyünk Budapest határában, Ürömön található, ahol CNC-vezérelt technológiával biztosítjuk, hogy minden bútor a lehető legpontosabban legyen összerakva. 

 

Gyártási idő

A gyártási időnk leterheltségünktől és a bútor típusától függően 6-8 hét. 

Nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a határidőket be is tartsuk. Tudjuk mennyi minden nehézséggel kell szembenézni egy építkezés vagy felújítás során, azon vagyunk, hogy legalább a bútorozás simán menjen!

Szállítás

A tervezett határidő előtt egyeztetünk veled a szállítás pontos napjáról és időpontjáról. Kollégáink kiszállítják a bútorokat, kezdődhet a beépítés!

Beépítés

Szakképzett bútorszerelő kollégáink otthonodban beépítik a bútort. Odafigyelnek, hogy minden részlet a helyére kerüljön. A szerelés során beállítják a bútorokat vízszintbe, a felső szekrényeket szakszerűen rögzítik a falra, figyelemmel vannak arra is, hogy milyen anyagból készült a fal. Kivágják a munkalapból a mosogató és főzőlap helyét is, ám elektromos és vizes bekötést nem végeznek, ez minden esetben a szakszervíz vagy hitelesítéssel rendelkező villanyszerelő feladatát képezi. Végül beállítanak minden ajtót pontosan, behelyezik a gépeket, bekötik a LED-világítást és kész is az álomkonyhád!

A helyszíni szerelés időtartalma a bútor nagyságától függ. Összességében 1-3 nap körül érdemes számolni.

Gyakori kérdések

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt bútor?

Egy bútor gyártásának időtartama minden esetben annak a függvényében alakul, hogy milyen típusú fából készül el.

Amennyiben tömör fából, vagy festett fafelülettel rendelkező anyagból szeretné elkészíttetni bútorát, úgy a munkafolyamat némileg időigényesebb, vagyis akár 5-6 hétbe is beletelhet a gyártás.

Abban az esetben viszont, ha könnyen beszerezhető anyagból rendeli meg bútorait, – például laminált fából – akkor már, akár 3-4 hét alatt is le tudjuk gyártani álmaid bútorát.

A beépítés időtartama pedig attól függ, hogy mekkora a mérete egy-egy bútornak vagy összeállításnak, ezért erről mindenki személyre szabottan kaphat tájékoztatást munkatársainktól.

Van-e lehetőségem arra, hogy megtekintsem a vasalatokat, illetve az alapanyagokat?

Természetesen, bemutatótermünkben minderre van lehetőség! Kérjük, egyeztess időpontot a telefonos elérhetőségünkön keresztül!

Amennyiben ellátogatok hozzátok bemutatótermi tanácsadásra, vagy helyszíni felmérést igényelek, az jár-e valamiféle kötelezettséggel?

A bemutatótermi tanácsadás, illetve a helyszíni felmérés természetesen semmiféle kötelezettséggel nem jár! Érdeklődj bátran munkatársainknál!

Folyóméter árakkal kapcsolatban tudtok tájékoztatást adni?

Mivel cégünk egyedi bútorok gyártásával foglalkozik, így az árak kalkulálása is egyedileg történik. Két teljesen egyforma, vagy külsőleg nagyon hasonlító bútor ára is különböző lehet, hiszen számos tényező határozza meg azt, hogy mennyibe is fog kerülni egy adott bútor. Ezért, ne habozz, kérj munkatársainktól ingyenes árajánlatot!

E-mailben történő árajánlatkérés esetén 48 órán belül, személyes találkozó esetén pedig, akár már 5 perc alatt is kezedben tarthatod személyre szabott, egyedi árajánlatodat.

Van-e garancia a legyártott bútorokra, és ha igen, akkor milyen?

Minden általunk gyártott bútorra 2 év garanciát biztosítunk! A bútorokon használt Blum vasalatokra pedig, 20 év gyári garancia vonatkozik!

Honnan származnak a gyártásához felhasznált alapanyagok és hol készülnek el a megrendelt bútorok?

A bútorok gyártása során felhasznált alapanyagokat, minden esetben megbízható forrásból szerezzük be. Nyugat-Európai, többnyire német és osztrák beszállítókkal állunk kapcsolatban.

A bútorok gyártási folyamata Magyarországon történik, hiszen telephelyünk hazánkban található meg. A bútorok beszerelését pedig, minden esetben szakképzett, hozzáértő asztalosok segítségével végeztetjük el!

Igényelhető-e helyszíni felmérés?

Természetesen, igen! Mindazonáltal javasolnánk, hogy a folyamatot egy ingyenes bemutatótermi konzultációval kezdjük.

Ehhez megteszi egy alaprajz is, de egy általad készített egyszerű skicc is megfelelő ahhoz, hogy elkezdjük a tervezést. A gyártás előtt kollégáink minden esetben kimennek a helyszínre és szakszerűen felveszik a pontos méreteket.

Ha mégis úgy szeretnéd, hogy először kollégáink mérjék fel a terepet, az is megoldható! Ebben az esetben a helyszíni felmérés szolgáltatásunk a következő díjszabások szerint vehető igénybe:

  • Budapest területén belül: br. 6.000Ft
  • Agglomeráció területén (Pest megye): br. 12.000Ft
  • Vidéken kilométer díj alapján, egyéni ajánlatkérés szerint vehető igénybe.

Megrendelés esetén a felmérés díja levonásra kerül a végösszegből.