Okos megoldások

Szervo konyhák

Modern, letisztult és hihetetlenül praktikus, így jellemezhetnénk a Servo-Drive rendszert. De mit is jelent ez valójában?

A Servo-Drive a nyomásra nyíló konyhabútorok prémium kategóriáját jelenti, úgy a mindennapi használatban, mint a végtelen élettartamban.

A szervo konyhákon a legtöbb esetben egyáltalán nincsenek fogantyúk, ezáltal elérhetjük a tökéletes minimal design-t. Letisztultságával szemet gyönyörködtető megoldásokat hozhatunk létre, de e mellett a funkcionalitásban is kiemelkedőt nyújt:

  • Tapasztaltad már, hogy milyen kényelmetlen a felnyíló szekrények felső ajtaját elérni?
  • Visszacsukni őket csak nyújtózkodva vagy sámlira állva lehet.

Ez a probléma egy Szervo konyhával egy szempillantás alatt eltűnik, hiszen amelett, hogy az ajtó nyomsára felnyílik, a felső szekrény alsó élén csak egy gombnyomás és az ajtó máris lecsukódik. Ilyen egyszerű, nincs több kényelmetlen nyújtózkodás

Hasonló a helyzet, ha mondjuk a mosogató alatti kihúzható hulladékgyűjtőre gondolunk. Ha például az ember keze tele van levágott zöldség héjakkal, csak egy könnyed érintés térddel vagy lábbal az ajtónak és a Servo-Drive máris kilöki a fiókot, amiben a szelektív hulladékgyűjtő van.

Ugye milyen praktikus? Visszalökésnél az ajtók lefékeződnek és finoman, csendesen záródnak, a Servo-Drive maximális komfortot nyújt!

A Servo-Drive nem romlik el! Ezt a rendszert a világhírű, osztrák Blum cég gyártja, amely bútor – élettartam garanciát ad minden eladott termékre, a fiókoktól a felnyílókon keresztül, az utolsó csavarig.

 

Praktikus sarkok és belső megoldások

Kihasználható-e praktikusan egy konyhaszekrény sarka?

Az L és U alakú konyhák egyik sajátossága, hogy a sarkokban tulajdonképpen holt terek vannak, amiket nehéz kihasználni, illetve nehezen hozzáférhetőek. Alapvetően kétféle sarokegységet különböztetünk meg: L-alakú vagy Egyenes sarok egység, ez fogja meghatározni azt is, hogy milyen sarokvasalatot használhatunk.

Többféle lehetőség létezik arra, hogy praktikus sarkokat hozzunk létre egy konyhában. A legegyszerűbb, ha egyszerűen csak polcokat helyezünk ide, amivel nyilvánvalóan megoldottuk a problémát, viszont létrehozunk vele másik kettőt: a polcok mélye elérhetetlen, amit oda teszünk, azt csak nehezen tudjuk újra elővenni, emellett minden jól látható, tehát nem esztétikus, ráadásul könnyen porosodik is. Ezeket a problémákat viszont könnyedén lehet orvosolni, ha olyan, beépíthető modulokkal alakítjuk ki a praktikus sarkokat, amik nem csak kihasználják a tér minden négyzetcentiméterét, de könnyen kezelhetőek és maximális takarást biztosítanak!

Kamraszekrények, melyekben mindennek meglesz a helye

 

Nem jutott hely a kamrának? Válaszd bármelyik kamraszekrény megoldásunkat, minden főzéshez szükséges eszköznek és élelmiszernek meglesz a helye. Az okos torony szekrények,  a lehető legjobban használják ki a rendelkezésre álló helyet. Az élelmiszerek egy helyen és áttekinthetően tárolható.

 

Elkészített okos konyháinkban szinte kivétel nélkül alkalmazzuk valamely megoldást.