Jövő év elején szeretnéd megvalósítani álomkonyhád?

Megérkezett a nobilia 2024-es ultramodern konyhabútor kollekciója, amely most  bevezető áron Tiéd lehet!

 A Kübernél nem követjük, hanem diktáljuk a trendeket. Épp ezért már idén november 1-től elhoztuk Nektek a jövő év legdivatosabb, legmodernebb, prémium minőségű konyhabútorait, melyek minden otthonnak megadják a lelkét.

Most pedig szezonnyitó AKCIÓBAN, -20% kedvezménnyel rendelheted meg tőlünk konyhabútorodat december 10-ig

Hogy mit kínálunk?

✔️Gyönyörű pasztell árnyalatok, vadonatúj, selymes, prémium matt felületek, ujjlenyomatmentes bevonattal

✔️A legtrendibb új dekorok, amik a modern luxust hozzák el otthonodba

✔️Konyhabútorodhoz hangolt étkezőgarnitúrák nagyobbítható asztalokkal és székekkel

✔️Xtrahob indukciós főzőlap, mely a munkalapod színében is kapható (extra design)

✔️A világ talán legjobb hűtőszekrényei a Liebherr kínálatából, melyek beépíthetők, és akár extra nagy, 70 cm széles kivitelben is kaphatók

 

Újdonságnak számít Senso bútorcsalád érkezése is. A csodálatos ebben a kategóriában, (a gyönyörű színein kívül) hogy frontjai 100% -ban újrahasznosított faanyagból készülnek és 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Megújult felülettel, ujjlenyomatmentes kivitelben válik gyorsan mindenki kedvencévé. Mindenképp érdemes megtapasztalnod a senso nyújtotta prémium hatás élményét személyesen is!

Addig is alább mutatunk pár képet csodás felületükről és színeikről, melyek egyből rabul ejtenek.

 

  • A tavaly debütált fehér szín mellé most felkerült a palettába a Jáde szín, mely frissességét visz a konyhádba és lágy színe finom harmonikus összképet teremt. 
  • A korall színünk  a Hölgyek kedvence, és karaktere attól függ mekkora mennyiségben használjuk  a tervezés során. Szürkével vagy feketével párosítva erős kontrasztos összképet teremthetünk, önmagában egy kellemes lágy színnel kombinálva elegáns nőiességgel tölti be a teret.
  • A palaszürke színünk gyönyörű kő és fa mintázatú kiegészítőkkel, rajtad áll hogy hozzád melyik illik a leginkább.
Ha  már a szürkénél tartunk, nézd meg ezt a páraelszívós főzőlapot. Igen, jól látod, hogy alig látod!

Ez az Xtra Hob főzőlap egy speciálisan kialakított, síkba épített páraelszívós főzőlap, amely tökéletesen összeolvad a  palaszürke kő munkalappal. Csodás design, kiemelkedő teljesítmény!

 

 
Idei repertoárba felkerültek az új színek és fronttípusok mellett olyan kiegészítők melyek már most kedvenceinkké váltak.

Tölgyfa dekor csíkozott hátfal, színes csaptelepek vagy a számtalan variációban elhelyezhető vadonatúj egyedi designt képviselő nyitott belső polcos elem osztatlan sikert arattak a Küber tervezői körében. 

Újdonságaink közé tartozik és nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy bútoraink mellé most már olyan kiegészítő elemeket is tudnak  Ügyfeleink választani, mint a különböző kialakítású és színű étkezőszékek és bárszékek, melyek tökéletesen passzolnak konyháinkhoz. Extraként pedig étkezőasztalaink már nagyobbítható verzióban is elérhetőek!

Ezzel teljesíthetővé vált az az igény, hogy a harmónia jegyében megkönnyítsük Ügyfeleinknek akár az egész lakásuk bebútorozását.

Sőt! Ha bizonytalan vagy, hogy mikor fejeződik be az építkezés, mikor lesz az átadás, az sem probléma. Kérhetsz ütemezett szállítást tőlünk, így biztosan nem kell aggódnod a tárolás miatt – ezt ingyenesen megoldjuk helyetted.

 

Ha tetszenek az újdonságok vagy kíváncsi vagy a rengeteg további lehetőségre, amit a konyhabútorok világában kínálunk, ne habozz:

Gyere el hozzánk egy INGYENES és kötelezettségmentes konyhatervezésre – tanácsadásra, hogy megtervezzük álmaid konyháját a jövő trendjei szerint! December 10-ig 20% bevezető kedvezménnyel!

Érdeklődés telefonon: 06 1 550 5959 vagy e-mailen: hello@kuber.hu

Online bejelentkezés tervezésre:

XIV. kerület – Szugló utca 125/G bemutatóterem

Bejelentkezés

XIII. kerület – Szabolcs utca 2 bemutatóterem

Bejelentkezés