Konyhakiállítás 2022

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy ismét részt vehettünk a Budapesten rendezett Konyhakiállításon immár második alkalommal.

Első alkalommal egy letisztult, elegáns fehér konyhát mutathattunk be érdeklődőinknek kontrasztos fekete és arany színnel díszítve, mely egyedi tervezésű konyha volt. Ezen a kiállításon igyekeztünk minél több új és hasznos praktikát megmutatni, melyeket tervezőink naprakészen figyelnek és tanulmányoznak. 

Az idei évben előtérbe kerültek a természet inspirálta színek és anyagok (Fjord kék, arany, ásvány zöld, tölgy, homok és kőszürke). A kiállításra mi a fjord kéket választottuk, mint domináns szín, melyet megfűszereztünk mustársárga és arany kiegészítőkkel a tökéletes harmónia elérése végett. Az előző években is felmerültek különbőző “divatszínek” a fehér mellett. Ezek az adott évnek megfelelő aktuális színek voltak, mint például élénksárga, méregzöld, ultraviola. A természet inspirálta színek ezektől eltérően sokkal kellemesebb életérzést nyújtanak hosszútávon szemünknek a mindennapos életünkben. 

A konyhai elemek közt most is elengedhetetlen volt számunkra a fejlesztések, változások, új technikák bemutatása. Ilyen volt például a konyhaszigetbe épített elszívóval integrált főzőlap, vagy az ujjlenyomatmentes bútorajtók. 

Nagy hangsúlyt fektettünk most is a praktikus elrendezettségre. Tervezőink segítségével igyekeztünk ismét jól kihasználni a terünket, hogy az elemeket, gépeket, szigetet a lehető legkedvezőbben helyezzük el. Ez nem alakult másképp a polcok, szekrények belső elrendezettségében sem, hiszen erre is nagy figyelmet fektetünk a kényelem és praktikusság tökéletes összehangja érdekében. 

 

Tapasztalataink szerint az eddigi abszolút dominánsnak számító fehér konyhaszín hátrébb szorult a ranglétrán. Az elérhető új design színeink, melyeket a természet inspirált garantálják, hogy a konyhabútor vagy akár egész ház berendezése az elkövetkező évek abszolút trend diktáló otthonok közé emelik a vásárlók házát vagy lakását. 

Ennek köszönhetően új szlogen dübörög köreinkben is: 

  • Csak természetesen!