Modern konyha

Mit is értünk pontosan modern konyhabútor alatt?

A Küber szakértője a modern konyhabútorok világának.

A modern bútor fogalma napjainkban egyenlő a letisztult, egyszerű formák világával. Egy ilyen konyha tervezésekor odafigyelünk arra, hogy minél kevesebb törésvonal legyen az összeállításban, az egyes síkok egybevágjanak, folyamatosság jellemezze a vonalvezetést. Ehhez legtöbbször elengedhetetlenek az egyedi méretek gyártása, ám cégünk ezt minden felár nélkül elvégzi.

Azoknak, akik több időt szeretnek a konyhában tölteni, de letisztult, modern bútort szeretnének, a középutat ajánljuk: egy olyan bútort, ami könnyed, légies formákkal bír, mégis van elegendő tároló hely a szekrények mélyén. A maximális komfortról ilyen esetekben kihúzható kamraszekrényekkel,praktikus sarokelmekkel és teljes kihúzású fiókokkal gondoskodunk.

Bútoraink döntő többsége ebben a stílusban magasfényű ajtókkal rendelkezik, ezek közül is dominálnak a világos: fehér vagy bézs árnyalatok. Az igazán igényes és kiemelkedően fényes, tökéletes tükör szerű felületekhez akryl magasfényű és festett MDF alapanyaggal dolgozunk.

 

Magasfényű modern konyhabútoraink

A letisztult konyhabútorok végkifejlete a minimal design bútor, itt kimondottan csak egyenes vonalaknak és téglatesteknek van helye a tervezőasztalon, minden kicsit is felesleges elemet elhagyunk, a design főszerepet kap. Minimal bútoroknál általában még fogantyúkat sem használunk, hanem valamilyen síkba mart megoldást vagy nyomásra nyíló ajtókat használunk.

A modern bútorokra jellemzőek a horizontális formák, így előtérbe kerülnek a felnyílós felsőszekrények, melyek széles, fektetett formájukkal nagyon jól tágítják a teret.

Alsó szekrényeknél leginkább a fiókos elemek dominálnak, szintén a nyújtott formák jegyében. Ez nem csak a modern bútor stílusjegye, hanem igen praktikus megoldás is: a teljes kihúzású fiókok esetében, az alsó szekrények leghátsó részeihez is gyerekjáték hozzáférni.

 

Modern stílusú bútorainkra jellemző:

 • 100%-ban egyedi, kötetlen méret és színbeliség
 • egyedi design kialakítások
 • ötletes helykihasználás a bútorban
 • praktikus sarok, kihasználó tálcák, kamraszekrények
 • tökéletes magasfényű bútorajtók
 • változatos fogantyúk: élbe mart, síkba helyezett, hosszított
 • nyomásra nyíló rendszerek
 • időtálló munkalapok
 • fékezős fiókok, felnyílók és ajtókat, német minőségben!

Egy modern konyhában fontos szerepet játszik a megfelelő világítás. A legtrendibb design és hangulat világítások plusz értéket adnak a konyhabútorhoz, míg egy jól kiépített pult világítás nagyban megkönnyíti a konyhai munkát. Mi ebben is segítünk! A világításokról bővebben ITT olvashat.

A mai modern bútor felszerelésénél már-már alapkövetelmény a csillapított, halk és finom ajtózáródás, legyen szó nyíló vagy felnyíló ajtókról vagy éppen fiókos elemek.

 

Selyemfényű modern konyhabútoraink

Ha modern ám, mégis faerezetes anyagot képzel el álomkonyhájába, erre is van lehetőség.

Ha teljesen sík fa felületeket (bútorajtókat) szeretnénk készíteni, akkor fafurnért használunk. Ez nem jelent mást, mint egy vékony tömör fa szeletet, amit egy faforgácslap hordozóra ragasztanak fel speciális technikával, hogy elérjük a kívánt anyagvastagságot. Igy optikailag tömör fát látunk, viszont az ajtó magját képező forgácslap már nem vetemedik el, tökéletesen sík ajtókat tudunk képezni. Furnérozásnál a faerezet lehet függőleges vagy vízszintes is, attól függően, hogy a teret miképp szeretnénk tágítani!

 

Furnérozott modern konyhabútoraink

 

Furnéros megoldásokat nem feltétlen csak a klasszikus stílushoz köthetjük, hiszen letisztult formáival épp úgy alkalmasak modern elképzelésekhez is. Ahogy a középső képen látható a furnérozott és magasfényű anyagok vegyítésével is olyan kiváló designokat érhetünk el, amire egész biztosan irigyek lesznek a szomszédok.

 

Minden nálunk rendelt konyhabútornál szolgáltatásunk tartalmazza:

 • helyszíni találkozót, felmérés
 • tanácsadás, tervezés
 • 3D-s tervkészítés
 • egyedi színminta készítés, igény esetén
 • gyártást 100%-ban egyedi méretek alapján
 • helyszínre való kiszállítás
 • beépítést, teljes üzembehelyezés
 • garancia!

A bútorok szinte minden egyes részletére több megoldást tudunk kínálni, ebből adódóan az árak is nagyon eltérőek lehetnek. Minden általunk gyártott bútor egyedi, ezért kérd ingyenes, személyre szóló árajánlatunkat vagy személyes tanácsadást, felmérést!

 

Minden, ami a bútortevezéshez szükséges

Okos megoldások

Bútorvasalatok

Bútor,- és munkalapok

Világítás